Monday, December 17, 2012

sebenarnya...

aku sudah tidak tahu bagaimana cara untuk respon dengan kematian ahli keluarga.. terutama ahli keluarga yang direct, yang rapat. sekarang aku cuma tinggal ada  2 kakak aku sebagai directly related punya family. how to respond? lali. redha. semoga arwah nenek ditempatkan di kalangan orang yang beriman.

Friday, November 30, 2012

Brand New Day

And I've been on a losing streak
It's so hard I couldn't speak

Monday, November 26, 2012

"words of wisdom"


Always leave the woman in a better state than when you found her - Mr B


Lost for words




Thank you for being 

Such a friend to me; 
Oh, I pray a friend for life.
And have I ever told you 
How much you mean to me?
Oh, you're everything to me


And I am so lost for words.
And I am so overwhelmed.

I'm thinking all the time, 
How to tell you what I feel, 
I'm contemplating phrases... 
I'm gazing at eternity; 
I am floating in serenity... 



And I am so lost for words.
And I am so overwhelmed.

Please don't go just yet.
Can we stay a moment please?
We can dance together; 
We can dance forever.


Under your stars tonight, 
And I am so overwhelmed.


A thousand broken wings.


So close your eyes, 
But don't dream too deep.
And please pass me some memories.
And when I fall you're underneath
A thousand broken hearts, 
Carried by a thousand broken wings.



A thousand broken wings.


credits Flyleaf

Thursday, September 13, 2012

why ?

many may ask
but nobody
nobody really knows
the reason behind all this.

only me
and my creator.

Thursday, August 23, 2012

they don't know; you don't know

What do you do...
in the face of difficulties?
adversities?
something that make you feel disheartening..
something that breaks your heart
something like a big fat slap on your face
back to reality..

What will you do?
What do you do?

Would you choose to be more motivated
to try even harder
to be more competitive
to drive forward trying to claim what you think is yours

Or perhaps knowing that it could be a losing war
why not slowly back off
reduce the casualty
reduce the pain
slowly
disappear
from the battlefield

Sunday, July 22, 2012

mimpi


Tapi kini bila dewasa
ku mula sedar betapa mimpi...
Hanyalah suatu permainan
jiwa insan
dalam 
kesepian ...

Friday, July 13, 2012

Ten Thousand Promises; Ten Thousand Ways to Lose

And you had it all,
But you were careless,
to let it fall.
You had it all,
and I was by your side,
POWERLESS...

Saturday, July 7, 2012

8/7/2012

Here I am, sitting down in the airport, onlining while waiting for my flight. It's already 11.07am , 33 minutes to the flight. So I guess I won't be writing a long post. I'm going back to Tawau for my industrial training or as you may call it practical. To be honest I am kind of nervous. I'm not used to working with people haha. How pathetic! Whatever... There's the announcement for boarding. Ok here goes nothing!

Friday, June 15, 2012

Being Mr Right

... is being the right person, and at the right time.

Friday, June 1, 2012

pesanan terakhir

"You(my son) are capable of doing more than what you think you could."

pegang sampai mati.

Sunday, May 27, 2012

Sputnik Sweetheart

Just done with a second of Murakami's series. Somehow what he said was true, Murakami's style of writing has that same style, although I haven't read enough to judge.

"Sputnik" - according to the narrator means travelling companion, in Russian by the way. Well title makes sense according to the plot. But I'm kind of confused with the ending. A lot of whys in my head after finishing it. To me it felt like the novel is not finished yet, I don't understand the last paragraph actually. erm..

But it's not bad, it managed to absorb me, especially the Miu's Ferris Wheel part, and also Sumire suddenly on the floor in Miu's room. But I would rate it under Norwegian Wood lah. Let's see what Kafka can do...

Favourite line from this novel :

"In the world we live in, what we know and what we don't know are like Siamese twins, inseparable, existing in a state of confusion.

Confusion, confusion."


Friday, March 2, 2012

aku

aku selalu pamerkan ekspresi tidak kisah,

menghasilkan ilusi seperti tidak bersemangat, tidak berminat, ala-ala mengantuk.

aku jarang senyum, aku kurang bercakap,

PROBLEM?

hoob


and who should I be?
When they're judging me?
As though I am unaffected?

Friday, February 24, 2012

V for Vendetta

"VoilĂ ! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of Fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a by-gone vexation, stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V. " -V-

This movie is awesome! Rocks!

p/s : I really like the part where he introduced himself. I wanna try and mimic him !

Wednesday, February 22, 2012

quote

"I want to love someone whose heart has been broken, so that he/she knows exactly how it feels and wont break mine."

Friday, February 17, 2012

my philosophy


Treat people the way they treat you

Thursday, February 16, 2012

the saying goes like this...


I have read the text saying that:

"If you have enemies in your life,

that's good.

Because that actually means in your life,

you stood up for something."

Now my question is,

Would you agree?

Tuesday, February 7, 2012

SMS

Short Message Service, atau lebih ringkasnya (SMS). Aku pasti tajuk telefon bimbit selalu muncul di soalan-soalan karangan BM atau BI masa di bangku sekolah dulu, dan selalunya memacu kepada SMS ini. Pointnya selalu berputar pada kebaikan dan keburukan benda ni. Aku tidak kisah mana yang lebih, yang aku tahu aku memanglah suka berSMS.

Mulanya aku berjinak dengan sistem SMS ni, rasanya masa aku Form 1. Time tu bapa aku belikan aku phone Siemens, model E41 la kalau tak silap. Di situlah aku mula bermain dengan SMS. Tapi tidaklah kuat, cuma mesej-mesej ringkas yang perlu. Dan telefon bimbit Siemens tu tak tahan lama pun, disebabkan kebengapan aku. Fon tu kena curi di sekolah aku masa aku belajar di Victoria Institution. Fikir-fikir balik dah hampir 8 tahun tinggalkan sekolah tu. Mesti korang akan cakap "siapa suruh bawa fon ke sekolah?" . Well masa tu sekolah aku tu tidak larang bawa henfon ke sekolah, so aku pun bawa lah. Tapi aku cuai, masa latihan kawad rumah sukan aku tidak silentkan phone aku, maka ada lah orang bertuah ni terdengar bunyi phone aku ringing masa aku tengah sibuk berpeluh di padang tu. Kakak aku call, maka telefon itu pun lesaplah begitu sahaja. Benda ni sebenarnya tak penting pun, buat apa aku tulis panjang-panjang.

Dulu-dulu masa fon-fon ni belum canggih, zaman-zaman nokia 3310, picture message agak popular ok! aha. Masa tu semua nak download lah, kumpul picture message, forward dan sebagainya. Tidak lama kemudian muncul lah phone polyphonic, skrin berwarna. Evolusi berterusan dengan MMS yang bole hantar gambar sekali dengan SMS. Itu juga tidak penting sebenarnya.

Apa yang ingin disampaikan di sini sebenarnya adalah mengapakah aku memilih SMS? First and foremost, aku akan mengaku aku orang yang berlainan bila aku menaip. macam sekarang ni lah, aku lebih mudah mengekspresikan diri dengan perkataan. Tapi rasanya secara overall cakap terus terang kan lebih efektif dalam menyampaikan sesuatu? tapi aku tidak, bukan tidak lah.. entah, kurang yakin. Ultimately aku sebenarnya berat mulut dan pemalu. Aku malas bercakap, mungkin itu masalah aku, aku susah untuk membuka hati kepada orang lain. Yang dapat "korek" hati aku ni tak ramai, bukan senang hahaha. Aku tidak banyak bercakap, tidak banyak bercerita, tidak bercampur sangat. Bukan aku tak boleh, cuma aku tidak mahu. Aku dapat rasa perubahan aku. Aku rasa dulu aku mudah untuk ekspresikan diri ini, tapi itu dulu masa aku budak-budak darjah la.

Bapa aku lah yang paling pandai buat aku meluahkan isi hati aku dulu-dulu. Itu pun bukan aku terus cakap, aku jual mahal jugak, baru aku sampaikan apa yang tersimpan di sudut hati yang gelap dan dalam ni. Tapi sejak kedua orang tua aku dah "pergi", aku rasa diri aku semakin "tertutup". Tidak ada yang berupaya mengorek dah. Dengan kakak-kakak aku, aku jarang sekali meluah. begitulah jadinya aku ni seorang yang dikatakan "good listener" , tapi kalau disuruh bercerita, aku diam. Aku tak tahu apa yang perlu dikatakan, maka aku senyap dan akan suruh orang lain yang bercerita. Itu "masalah" aku, aku tidak suka "share". Tapi aku gemar menulis, tapi apa yang ditulis itu selalunya berkias dan bertapis, tidak semestinya menyampaikan isi hati aku yang sebenar 100%.

Melalut la agaknya, so kembali kepada SMS. Aku suka berSMS sebab SMS boleh simpan! Sebenarnya aku ingin comparekan SMS dengan koling. Bila kita koling yang panjang-panjang tu, lepas habis koling bukan ingat pun apa yang telah dibualkan. Bagi aku itu tidak seronok. Aku pernah juga berkoling, aku tahu lahhhhh. Still aku prefer SMS. Mungkin la, tapi aku rasa betul juga. SMS memang makan $$$ lebih, itu orang suka kolinggggggg. Jenis orang macam aku ni, SMS la . Bosan-bosan boleh buka inbox baca balik baru senyum sendiri. Peh puas.

Actually, post ni agak merepek. Aku mahu tidur awal malam ni, tapi aku tidak dapat tidur, tulah aku menconteng-conteng dekat blog ni. Cukuplah setakat ni. Kbye.

Saturday, January 28, 2012

"Norwegian Wood"



"Memory is a funny thing. When I was in the scene I hardly paid it any attention. I never stopped to think of it as something that would make a lasting impression, certainly never imagined that 18 years later I would recall it in such detail."

"A gentlemen is someone who does not what he wants to do but what he should do. "


Well those are my favourite lines taken from the novel as titled. Guess what, I finished the book, little-old-not-so-bookworm me managed to finish all 11 chapters, approximately 400 pages of a novel in 6 days.

I "can't especially" say that this book is the greatest for the fact that I am not a heavy novel reader, hence I cannot compare it to any other. I liked the language though. This piece by Haruki Murakami managed to keep me busy for a week, thumbs up. When I wanted to borrow the book, I was fairly told that along with its beautiful flowery words, it also contains 18sx-ish stuff. I laughed at that moment. Oh boy was I surprised by the way the writer wrote on "those" scenes when I finally found them! Very detail indeed LOL .

It's basically a story of 3 friends which complicates somewhat to a triangle love and the plot deepens and conflicts came from every angle. There's this character I liked in this novel, the way he speaks - Nagasawa. Reminds me very much of my classmate from secondary school. I laughed alone reading his dialogues.

Personally, I know this is made as a story, a novel, but personally for me, I wouldn't have gone for a friend's girlfriend. Even after the friend died. But who am I to say all these. We may plan all we want but Allah has better plans for us. So let's say if I were to be in the shoes of Toru Watanabe ( I really like his name hahahhaaha ) , I wouldn't go for Naoko , but then again I wouldn't bump into Midori if I didn't huh?

Thursday, January 26, 2012

not so long ago...

People used to say that I lacked imagination

I for once, couldn't find the words to counter this statement back then

and that I thought of the same thing too

But now

I would like to disagree

If ever a person were to say that I lacked imagination

I would counter them and say

No, I do not lack imagination

As a matter of fact

I'm just too lazy to imagine

For I personally think that everything is just so predictable

to the point that I thought

What's the point of imagining,

If the obvious and inevitable is eventually bound to happen?

Thursday, January 19, 2012

kau






gerak geri kau

buat aku tertanya tanya

apa sebenarnya dalam kepala kau tu?

aku kurang maklumat untuk menyimpulkan misteri ini

demit

xpuas hati a camni

finekbye

Wednesday, January 18, 2012

yessss

barang tersebut sudah ada setelah sekian lama.

untuk sekarang? lek luuuuu

kadang-kadang



Kadang- kadang , aku rasa mahu hilang

Sebab aku tidak mahu berhadapan dengan orang

Kadang - kadang , aku rasa mahu tidak dikenali ramai

Sebab aku seorang yang pendiam

Kadang - kadang , aku rasa mahu menyendiri

Sebab aku tidak mahu melayan perasaan

Kadang - kadang , aku berasa cemburu

Sebab aku suka berfikir lebih-lebih , walaupun cemburu itu tidak bertempat

Kadang - kadang aku berasa keliru

Sebab aku tak patut suarakan semua ini ...