Saturday, July 30, 2011

selamat menyambut bulan ramadhan dan berpuasa

Akhirnya aku dapat berpuasa lagi di Tawau. Tapi.. Tak sama langsung dah. Lain. Ah tak payah nak tacing-tacing dah la, puasa jakkk.

Selamat berpuasa uollsss :)

Friday, July 29, 2011

(>_<)

jeepmerah memang mampu buat aku berpeluh sejuk ...


p.s. tolonglah adaaaa

Thursday, July 28, 2011

another random post

It suddenly struck me that years back when I was still spending my Ramadhan in Tawau, it could be him. LOL, we were going to the same masjid for terawih after all? random random

lagenda sagabiru tamat di sini

sedih

sayu

pilu

haha over sangat. Lepas ni kamu takkan nampak dah kereta saga yang terulung dicatkan berwarna biru muda tu di bandar tawau ni. Wahai sagabiru, anda telah banyak berjasa. Aku ingat lagi beberapa hari lepas aku dapat lesen P aku, aku telah menyakiti engkau dengan 'mencium' sebuah teksi, maaf haha. Lepas tu aku jaga kau baik-baik. Mana pernah accident dah lepas tu kan? :D

Aku hilang identiti lah. Sagabiru dengan aku memang sinonim ke mana-mana sahaja. Nampak sagabiru di tawau ni, kemungkinan besar memang aku lah yang bawa tu. Lepas ni identiti baru pulak lah kan.

So buat sementara ni , it's just you and me jeepmerah. Tolong lah jangan cerewet dan manja sangat ok?

Tuesday, July 26, 2011

tolonglah ada

3 hari lagi . Semoga benda tu ada . wee~~

Friday, July 22, 2011

you happy.I happy.Be happy.

Thursday, July 21, 2011

this a good one

Dear Mario, We swear, if you jump on another turtle, we'll find you. Sincerely, Teenage Mutant Ninja Turtles

hehe

Wednesday, July 20, 2011

the lone ranger

Sometimes I feel solitary confinement is a must for me

because I need to suppress my feelings and emotions

Tuesday, July 19, 2011

frame oh frame

penat aku cari tak jumpa-jumpa. Mana ba berjual photo frame ni?

Monday, July 18, 2011

second thoughts

Friend or Foe ?

sleep

just a momentary escape

from the harsh world

from our problems

still

we have to face them again

when we wake up

hoobastank si kawan baik

Wednesday, July 13, 2011

ironic

I tend to write well only when I'm in a bad mood, or when I'm having negative feelings. By then words flow like water into the mind, and I would be able to express myself so much better. But, that's no good.To not be a master of one's feeling is indeed not something to be proud of ...

Tuesday, July 12, 2011

and they say

Read.

If you can't understand,

Read again,

And again.

Well then,

I shall.

Thursday, July 7, 2011

fly

esok pergi kk

tapi belum packing

sangat malas packing

siapa mau tolong?

aku bagi reward~

haihh..

Tuesday, July 5, 2011

sometimes ...


we fight on a losing war

til the last huff of breath

til the last drop of blood

coz we know

it's worth it

Monday, July 4, 2011

WTH

I don't even know why I'm singing lovebug by jonas brothers in my head

Damn, but I hate that song ~