Tuesday, June 15, 2010

Tensi-de-Wensi







Aku tension hari ni ...

2 days straight suda , celcom broadband ku ni buat hal ...

Apa pun xbole buat

Daydreaming la

Bosan la jugak menekan butang refresh la , reload la

Di rumah sendiri macam orang gila la kalau xbole online ni

Good thing ada speaker , bole la aku blast speaker ni sambil menyan.. opps, bukan bukan , menjerit ( aku xpandai menyanyi ya )

petang tadi main badminton la , cousin ku bawa main tiba2 ,

kalah

at night , DMF ajak keluar main pool ,

kalah

habis pool pergi minum di highway , tengok Portugal lawan Ivory Coast

KECEWA

whats wrong with this 2010 world cup ? DRAW DRAW DRAW DRAW DRAW

Ronaldo xmampu angkat team

Drogba sengal bukan mau shoot depan gol , pergi pass pulak

Sorry la Brazil , aku rasa aku xtgk match kau malam ni tau , aku bagi can la kau menang 2-0 lawan North Korea .

Kepada peminat2 Brazil , sokong team kamu ni baik2 , kalau draw lagi ..

-______-"""""

I hope tomorrow is a better day

Tomorrow , begini la bagus kan


haha

Over and Out

No comments: