Monday, June 14, 2010

I'm feeling invincible tonight !


Well thats down to the fact that I scored all wins against all 3 of my cousins in pool last night . Sweet 7-0 :D banggala sikit , haritu kalah jak ba ,yang mau menang suda pun bole la pulak seri -.-"

ndaktau la kalau si afiq ada , mungkin kalah la jugak aku satu atau dua kali haha

baru2 ni aku cuti lama la jugak dari blogging ni , tapi dalam bosan2 tu , aku explore sana sini , aku jumpa la satu budak ,si bulat aku panggil dia ( ko tau ko siapa kan :P ) , since dia pamer2 blognya di fb aritu , aku mintala .

Bole tahan tau style blogging dia , the style made me thought " hebat juga style2 blogging gini ni , aku xpernah terfikir mau buat gini , bagus2" walaupun aku xpandai buat la style begitu . My style is always plain and simple , most of the time long and BORING ! hehe

jadi di situlah , timbul suda sikit rasa2 mau blogging balik tu .

main2 fb lagi , tekan sana tekan sini , jumpa lagi satu blog .dengan rasa excitednya , aku membuka blog tersebut . JACKPOT ! lagi satu blog yang menarik .

Blog yang ini lagi banyak la benda dibaca , best2 jugak postnya (enjoy ni membaca haha) . The style of these two blogs are quite similar , i think it would be normal , kawan kan dorang dua ni , haha .

FYI : blog si bulat aku habis baca dalam masa 1jam (ada rehat2 tu , sekejap jak aku bongkar)

blog kedua ni , aku habiskan 1 hari la secara kumulatif ( sebab line aku teruk ba , mati la jugak pakai celcom broadband ni )

Baca punya baca , aku belum berkenal ba sama tuanpunya blog ni .Cubaan untuk menangkap beliau dan bertanya2 agaklah payah kerana beliau sukar dikesan online , haha .

So , yesterday early morning , jam 5 bangun ba suda aku , can't really sleep actually , aku guling atas sofa tu dari jam 12am ...

jam 0127am , aku terbangun , pehhh , apa suda jadi bole terbangun begini awal , cubaan tidur kedua , then i woke up at 3am.

3-4 kali la terbangun . Then at 0457am , I woke up again .Ndakla sambung tidur suda , subuh sudah , tidur pun macam ayam dari tadi .

In my blur state, I switched on the tv ...

GERMANY 4-0 AUSTRALIA ,

oi apakah yang telah berlaku ,

AYAMNYA AUSTRALIA NIIII!

After habis tgk match highlight aku pergila solat subuh . After that switched off all the lights.Mau terang suda kan .

Aku termenung jugakla , punya awal aku bangun xbole tidur balik pulak tu ... Then the idea of washing my saga came into mind , patutnya saturday ba dicuci tu , pemalas punya pasal , call me king of procrastination , okla I went on with the idea to wash the car. It took an hour plus , but in the end was happy to see the car clean again :)

ok here's the real story la , atas2 ni salingan jak , there was a reward of waking up early after all . I get to meet , well not exactly meet , um , chat ? well she put the word " interviewed " in her blog , hahahaa .

ok hantamla , i interviewed tuanpunya blog kedua tu , barula aku tau siapa dia .

From my interview , aku mendapati :-
i) she doesnt dig chatting ( aku masi xpercaya @.@ )
ii)dia ni macam chipsmore
iii)and maybe she loves to sleep ( well who doesn't )

Apparently , tuanpunya blog kedua ni konfius dengan lan dengan haniff , tersenyum la aku . She checked suda , then she asked to confirm ,baru la dia tau , siapa juga lanhaniff niiiiiii :D
( kesian kau , pening ka? )

tuanpunya ni suda tau mau panggil aku apa lepas ni , but I forgot to ask her what do I call her?? panggil lala la , macam best , ok ka tu? ahah

Okla , I think enough la post ni dulu ,too long then nobody would want to read it , sudalah boring kan , hahaa .

Ok people ! bloggers!!! UPDATE UPDATE UPDATE UR BLOGSSSSSS

over and out



P.S. : I did smiled , in fact your post actually made me laugh haha :D

2 comments:

lala chuer ♥ said...

hhhoi. asika ada pasal aku pnjg? haha :D nah. gitu la. update selalu :)

Lan said...

asi asi asi ! haha , aku ni update kalau ada cerita best jak , contoh macam gini , hahahaha